top of page
Voditi 2024 A5 flyer.png

Voditi z namenom 2024

21. – 22. marec 2024
City Hotel Ljubljana
Registracija 60€
Prijava do 1. marca 2024

 

Oystein Gjerme 1_edited.jpg
Øystein Gjerme - Norveška

Øystein Gjerme je pastor, pisec in ustanovitelj cerkve Salt Bergan na Norveškem. Od januarja 2020 je tudi voditelj norveškega binkoštnega gibanja. Øystein je strateški mislec in zagret osnovalec novih lokalnih cerkva. Poleg tega ima Øystein Gjerme voditeljsko vlogo znotraj nordijskih cerkva in s svojimi številnimi izkušnjami bo vnesel edinstven evropski vidik.  

Zsuza Onasoga_edited.jpg
Zsuza Onasoga - Srbija 

Zsuza Onasoga je v službi za Boga že trideset let in skupaj s svojim sodelavcem in soprogom služi na področju slavljenja in dela z ženskami ter otroki. Zadnjih osem let Zsuza dela tudi kot pastoralna svetovalka v cerkvi in v okviru organizacije. Zsuza je pridobila teološko izobrazbo s posebnim poudarkom na pastoralnem svetovanju za duševno zdravje ter svetovanje parom in družinam. Zsuza nas bo blagoslovila s svojimi akademskimi in praktičnimi izkušnjami, ko skozi leta služi in pomaga delavcem in pastorjem pri razreševanju stresa in vsakodnevnih izzivih v službi za Boga. 

Dina_edited.jpg
Edina Hajder - Bosna in Hercegovina 

Edina Hajder je zelo priljubljena in spoštovana pionirka med balkanskimi narodi z več kot dvajsetletnimi pastoralnimi izkušnjami. Edina je ustanoviteljica cerkve v mestu Jajce, ki je bilo velikega zgodovinskega pomena v času Jugoslavije. Aktivna je v delu z otroki in na področju misije po vsej Bosni in Hercegovini. Edina bo vnesla edinstven vidik pionirskega dela, osnovanja cerkve, vztrajnosti in sposobnosti najti veselje tudi v težkih okoliščinah.

Brett E_edited.jpg
Brett Esslinger - Kanada

Brett je poročen z Desiree in skupaj sta pastorja cerkve  Saints Church, ki se nahaja na treh lokacijah v mestu Edmonton v Kanadi. Brett je strasten pri pridobivanju duš za Božje kraljestvo, strateški mislec, osnovalec cerkve in inovator. Znan je po svojih drznih idejah in podjetniškem duhu. 

 

Brett in Desiree imata dva sinova, Everetta (11) in Kingstona (9). Skupaj sta zagreta za izgradnjo na Svetem pismu utemljene in po Duhu vodene cerkve, ki pomaga komurkoli in vsakomur odkriti upanje in življenje v Jezusu Kristusu.

bottom of page