Govorniki

Pelle Hörnmark

Pelle dela v službi za Boga že 33 let. V tem času je deloval na jugu Afrike kot pastor, sedaj pa je superintendent Binkoštne cerkve na Švedskem. Končal je študij gradbenega inženirstva, biblijsko šolo in študij s področja razvoja voditeljev in organizacij. Pelle je trenutno predsednik zveze Binkoštnih cerkva v Evropi (PEF), ki povezuje preko 5 milijonov vernikov v Evropi. 

Igors Rautmanis 

Igors je študiral teološke študije in končal magisterij iz medkulturnih študij, voditeljstva in pedagogije. Med šolanjem je osnoval neprofitno organizacijo IFES Europe in je mentor številnimi voditeljem po Evropi. Igors je prepričan, da kot voditelji lahko uspemo le, ko nam nekdo stoji ob strani. Poleg tega je njegovo poslanstvo pomagati voditeljem, ekipam in organizacijam delovati v skladu z njihovim klicem in namenom.  

Sašo Georgievski

Sašo je pastor v Kumanovu, v Makedoniji in ravnatelj biblijske šole v Makedoniji. Diplomiral je na biblijski šoli in končal doktorat iz filozofije. Napisal je nekaj knjig in je strokovnjak na področju cerkvene zgodovine.

Posebni gostje, ki bodo predstavljeni
Jovica%205_edited.jpg

Pastor Jovica je pravi pionir in voditelj med verniki v balkanskih narodih. V Podgorico v Črni gori se je preselil pred 20 leti, da bi osnoval cerkev v eni izmed najmanj krščanskih držav na svetu. S predanostjo, zvestobo, zaupanjem in zanašanjem na Gospoda Jovica vztraja v razvijanju službe za Boga in je sedaj pastor cerkve Crkva Hristovog Evanđelja v Podgorici.

PODVIG d.o.o. 

Voditi z namenom

Celovška cesta 70, p.p. 60-30

1000 Ljubljana

Slovenija, EU

 

D.š. 95302620

Matična št.: 6784712000

TRR SI56 0201 3026 1367 871