top of page
Voditi 2023 B2 picture.png

Voditi naprej 2023

23. – 24. marca 2023
City Hotel Ljubljana
Registracija 50€
Prijava do 1. marca 2023

 

6_edited.jpg
Dr. Marek Kaminski

Pastor dr. Marek Kaminski služi kot superintendent denominacije na Poljskem, ki sestoji iz 277 cerkva. Njegovo voditeljstvo je široko priznano še posebej v času odličnega odziva poljskih cerkva na krizo v Ukrajini. Pastor Marek je prav tako eden izmed voditeljev znotraj PEF-a, ki sodeluje z več kot 5 milijoni verniki po Evropi. 

3_edited.jpg
Dr. Eva W. Kaminski

Dr. Eva Kaminski je zelo učinkovito združila svoje akademske veščine s pastoralno oskrbo ter tako na viden način prispevala Cerkvi v Evropi. Dr. Eva Kaminski je svoj študij in raziskave posvetila tematiki Kritično razmišljanje in jo smatrajo za eno izmed vodilnih govornic glede vprašanj žensk in voditeljstva. 

Ps Simon 01_edited.jpg
Pastor Simon Chua

Pastor Simon Chua je pred uspešnim osnovanjem cerkve, ki na različne načine služi skupnosti v Singapurju, bil finančni direktor avstrijskega naftnega podjetja. Uspešno je vodil ekipo na področju Azije. Pastor Simon zaradi številnih izkušenj izvršnega direktorja in uspešnega snovalca cerkve predstavlja navdihujočega govornika, ki ima veliko modrosti s področja vodenja, inovacij in usmerjanja skozi krizno obdobje.

Igors Rautmanis.jpg
Igors Rautmanis

Igors Rautmanis je predavatelj na inštitutu Baltic Pastoral Institute (BPI), kjer vodi tudi program mentorstva. Prav tako je osnoval in vodi Center za strateški razvoj na BPI. Igors sodeluje pri vodenju Združenja latvijskih krščanskih študentov in je trenutno eden izmed voditeljev v Mednarodnem gibanju evangelijskih študentov (IFES). 

bottom of page